Activiteiten najaar 2022

Inschrijven voor cursussen

Vanaf half oktober kunnen wij weer beginnen met cursussen voor kleine groepen (maximaal 6 personen). Uitgebreide informatie over het cursusaanbod vind u op onze website. Aarzel niet langer en meld u aan!
Nieuw in het cursusaanbod:

• Starten met een Chromebook
  • Starten met Windows 11

Workshops

Wij krijgen regelmatig vragen over werken met je smartphone. Dit najaar organiseren wij op donderdag van 13.30-15.00 uur diverse gratis workshops over handige onderwerpen. U krijgt informatie en gaat zelf aan de slag.
Noteer nu alvast onderstaande data in uw agenda.

• 3 november: Foto’s handig ordenen in albums
  • 17 november: de Store (hoe kom je aan apps en hoe installeer je die)
  • 1 december: Navigatie

Digitiaal Café over Accountbeheer en -beveiliging

Met de presentatie tijdens dit Digitaal Café sluiten wij aan bij de themamaand van SeniorWeb Nederland.

Datum en tijd: donderdag 27 oktober van 13.30-14.30 uur
Locatie: Bibliotheek gemeente Nijkerk, Frieswijkstraat 99, Nijkerk
Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld. Stuur daarvoor uiterlijk 20 oktober een e-mail naar  cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl.

Digitaal Spreekuur wordt uitgebreid!

Heeft u vragen over het werken op computer, laptop of chromebook, smartphone, iPad of Android tablets, of over computerprogramma’s of onze cursussen? Kom naar het Digitaal Spreekuur, wekelijks op dinsdagmiddag in de bibliotheek van Nijkerk, van 13.30-15.00 uur.

NIEUW!! In november en december wordt het Digitaal Spreekuur ook gehouden op donderdag 10 en 24 november, en 8 en 15 december, eveneens van 13.30-15.00 uur.

Nadere informatie over de inhoud van workshops en presentatie volgt t.z.t. via website en nieuwsbrief.
Graag tot ziens bij de activiteiten van SeniorWeb Nijkerk!

Toegankelijkheid