Digitaal café over Handige apps

Donderdag 28 maart 2019 organiseert SeniorWeb Nijkerk weer een Digitaal Café bij restaurant De Dolle Joncker in Nijkerk.

Handige apps op smartphone en tablet

Regelmatig krijgen wij vragen over apps die op smartphone en tablet geïnstalleerd zijn of kunnen worden. Tijd om hier extra aandacht aan te besteden!

De een blijft graag op de hoogte van het laatste nieuws, of wil weten of het weer dusdanig is, dat een paraplu moet worden mee genomen. De ander heeft graag wandelroutes onder handbereik, of programma’s als WhatsApp en Facebook.

Standaard worden door leveranciers al veel apps geïnstalleerd, maar hoe kun je dat zelf doen? Denk aan een app voor het openbaar vervoer of fietsroutes.
Je portemonnee zit vol met klantenpasjes, maar die hoef je niet meer mee te slepen wanneer ze in een handige app op de smartphone zijn opgeslagen…

De vraag voor velen is, hoe je die handige apps zelf installeert op smartphone of tablet. En maakt het verschil of je met Apple werkt (iPhone en iPad) of met een Android apparaat (bijvoorbeeld Samsung)?

Over dit soort zaken gaat het DIGITAAL CAFÉ dat eind maart wordt gehouden in de Dolle Joncker, Koetssendijk 1 te Nijkerk.

Meer weten? Belangstellenden zijn van harte welkom bij het Digitaal Café, dat wordt gehouden van 15:00 uur tot 16:30 uur. Inloop vanaf 14:45 uur.
Van te voren aanmelden is niet nodig.
De toegang inclusief een kopje koffie of thee is € 5,00 .

Neem wel je smartphone en/of tablet mee, en de benodigde wachtwoorden om apps te kunnen downloaden.

Graag zien we u donderdag 28 maart bij het vijfde Digitaal Café van SeniorWeb Nijkerk.