Digitaal Café: WhatsApp van A tot Z

Digitaal Café nu ook in de bibliotheek Nijkerk!

Donderdag 26 september
van 15.00 – 16.30 uur

September staat bij SeniorWeb Nederland helemaal in het teken van WhatsApp. SeniorWeb Nijkerk speelt daarop in met een Digitaal Café over deze superhandige app.

WhatsApp is een populair, gratis programma om met je smartphone berichten, foto’s, video’s of andere gegevens te versturen. Bellen is ook mogelijk. Meer dan 1 miljoen mensen in meer dan 180 landen gebruiken WhatsApp om in contact te blijven met vrienden en familie, waar en wanneer ze maar willen.
Velen gebruiken al de basale mogelijkheden van deze berichtendienst, maar weten vaak niet dat er nog veel meer mee kan.

Of je al iets of nog helemaal niets weet van deze handige app: iedereen die meer wil weten over WhatsApp is van harte welkom in de leescorner van de Bibliotheek Gemeente Nijkerk, Frieswijkstraat 99, 3861 BK Nijkerk, op donderdag 26 september van 15.00-16.30 uur.
Inloop vanaf 14.45 uur.
De toegang is € 5,00, aanmelden hoeft niet.

NB: Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over deze handige app en als u die al op uw smartphone geïnstalleerd heeft, kunt u ter plaatse ook vragen stellen over de werking van het programma en dingen uitproberen.

Wilt u echt uitgebreide informatie over installatie en werking van deze app, dan kunt u zich aanmelden voor een cursus WhatsApp (Android of iOs).

Graag tot ziens bij het Digitaal Café van SeniorWeb Nijkerk.