Digitaal Spreekuur AANGEPAST

Het coronavirus is helaas nog steeds niet onder controle. Om die reden is het niet  mogelijk om cursussen in te plannen.

Door de op 20 mei 2021 ingaande maatregelen is de bibliotheek weer geopend voor ons Digitaal Spreekuur, zodat dit gehouden kan worden onder de hieronder opgenomen aangepaste voorwaarden:

• Het DS vindt plaats in de OCHTEND, tussen 9.30 uur en 12.00 uur, op maandag, dinsdag en woensdag.
  • Het DS wordt voorlopig uitsluitend gehouden in de bibliotheek in Nijkerk (Frieswijkstraat 99).
  • Er zijn maximaal 2 (twee) docenten aanwezig en er kunnen maximaal 2 (twee) personen tegelijk terecht met hun vragen. Op die manier zitten er steeds maximaal twee mensen tegelijk aan twee aparte ruime tafels.
  • Deelname kan uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken stuurt u een e-mail naar cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl
  • Geef daarbij duidelijk aan op welke ochtenden u kunt komen, en op welke tijden, en wanneer u absoluut niet kunt.
  • Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer.
  • Geef ook alvast zo goed mogelijk aan welke vragen u heeft en of het gaat om pc/laptop, iPad of ander tablet, iPhone of andere smartphone. Wij proberen ervoor te zorgen dat de docent met de meeste kennis van dit onderwerp er dan is om u te helpen.
  • De cursusadministratie deelt in wie er wanneer kan komen, waarbij we zoveel mogelijk met uw wensen proberen rekening te houden.
  • Vooralsnog gaan wij uit van circa een half uur per afspraak. Is er meer tijd nodig, dan kan ter plaatse gekeken worden of dat kan, of er wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Voelt u zich ziek, blijf dan thuis en kom niet naar de Bibliotheek! U kunt anderen besmetten! Had u al een afspraak gemaakt, annuleer die dan zo tijdig mogelijk.
Klik hier voor meer informatie over het coronavirus.
Wij houden ons aan de RIVM-regels en aan de richtlijnen van de bibliotheek Nijkerk.
Denkt u ook aan het zeer dringende advies om in openbare ruimten een mondkapje te dragen?!

Is het Digitaal Spreekuur voor u geen optie? We kijken dan of we u aan huis kunnen helpen. Daar zijn wel kosten aan verbonden. U kunt ook kijken of u hulp kunt krijgen bij uw vragen via de landelijke organisatie van SeniorWeb. Daarvoor moet u wel lid zijn (of worden) van SeniorWeb Nederland.