Digitaal Spreekuur AANGEPAST

Nu de bibliotheek weer gedeeltelijk is geopend, hebben wij toestemming gekregen om onder bepaalde voorwaarden ons Digitaal Spreekuur weer op te starten. In verband met Covid-19 – het coronavirus – zijn er voorlopig diverse aanpassingen. Het Digitaal Spreekuur kan alleen gehouden worden wanneer iedereen zich houdt aan alle regels zoals gesteld door het RIVM, en de regels zoals die nu gelden binnen de bibliotheek.

Het Digitaal Spreekuur gaat van start vanaf maandag 8 juni 2020.

Aangepaste voorwaarden voor het Digitaal Spreekuur (DS) in deze coronatijden zijn als volgt:

• Het DS vindt plaats in de OCHTEND, tussen 9.30 uur en 12.00 uur, op maandag, dinsdag en woensdag. Op deze dagen en tijden is de bibliotheek (nog) niet geopend voor het uitlenen van boeken.
  • Het DS wordt voorlopig uitsluitend gehouden in de bibliotheek in Nijkerk (Frieswijkstraat 99).
  • Er zijn maximaal 2 (twee) docenten aanwezig en er kunnen maximaal 2 (twee) personen tegelijk terecht met hun vragen. Op die manier zitten er steeds maximaal twee mensen tegelijk aan twee aparte ruime tafels.
  • Deelname kan uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken stuurt u een e-mail naar cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl
  • Geef daarbij duidelijk aan op welke ochtenden u kunt komen, en op welke tijden, en wanneer u absoluut niet kunt.
  • Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer.
  • Geef ook alvast zo goed mogelijk aan welke vragen u heeft en of het gaat om pc/laptop, iPad of ander tablet, iPhone of andere smartphone. Wij proberen ervoor te zorgen dat de docent met de meeste kennis van dit onderwerp er dan is om u te helpen.
  • De cursusadministratie deelt in wie er wanneer kan komen, waarbij we zoveel mogelijk met uw wensen proberen rekening te houden.
  • Vooralsnog gaan wij uit van circa een half uur per afspraak. Is er meer tijd nodig, dan kan ter plaatse gekeken worden of dat kan, of er wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Voelt u zich ziek, blijf dan thuis en kom niet naar de Bibliotheek! U kunt anderen besmetten! Had u al een afspraak gemaakt, annuleer die dan zo tijdig mogelijk.

Klik hier voor meer informatie over het coronavirus.

Is het Digitaal Spreekuur voor u geen optie? We kijken dan of we u aan huis kunnen helpen. Daar zijn wel kosten aan verbonden. U kunt ook kijken of u hulp kunt krijgen bij uw vragen via de landelijke organisatie van Seniorweb. Daarvoor moet u wel lid zijn (of worden) van SeniorWeb Nederland.