Opstarten Digitaal Spreekuur, cursussen enz.

De maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus worden steeds verder versoepeld. Dit betekent dat SeniorWeb Nijkerk weer druk bezig is met het opstarten van het reguliere Digitaal spreekuur, cursussen enzovoort, alles wel met inachtneming van de maatregelen die de bibliotheek voor haar bezoekers hanteert.
In oktober houden wij een informatiemiddag m.b.t. onze activiteiten. Hou onze website in de gaten voor datum en tijden, of meld u aan voor onze nieuwsbrief, zodat u tijdig bericht krijgt.

Vanaf dinsdag 5 oktober starten wij weer met het Digitaal Spreekuur, voorlopig uitsluitend in de bibliotheek van Nijkerk, iedere dinsdag van 13.30-15.00 uur.
Heeft u nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl

• Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer.
  • Geef alvast zo goed mogelijk aan welke vragen u heeft en of het gaat om pc/laptop, iPad of ander tablet, iPhone of andere smartphone.
    Wij kijken dan op welke manier wij u tussentijds kunnen helpen.

Ook al zijn de maatregelen versoepeld, wij adviseren nog steeds:

• Voelt u zich ziek, blijf dan thuis en kom niet naar de Bibliotheek! U kunt anderen besmetten! Had u al een afspraak gemaakt, annuleer die dan zo tijdig mogelijk.
  • Wij houden ons aan de RIVM-regels en aan de richtlijnen van de bibliotheek Nijkerk.

In de komende tijd zullen wij bekijken of het houden van een Digitaal Spreekuur in de bibliotheek van Nijkerkerveen ook weer tot de mogelijkheden gaat behoren.

Is het Digitaal Spreekuur voor u geen optie? We kijken dan of we u aan huis kunnen helpen. Daar zijn wel kosten aan verbonden. U kunt ook kijken of u hulp kunt krijgen bij uw vragen via de landelijke organisatie van SeniorWeb. Daarvoor moet u wel lid zijn (of worden) van SeniorWeb Nederland.