Digitale hulp in coronatijden

Helaas gaan we nog steeds gebukt onder de maatregelen die genomen zijn om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Met ingang van 20 mei 2021 is de bibliotheek weer toegankelijk. Dat betekent onder andere dat wij ook weer ons Digitaal Spreekuur kunnen houden (dat gratis toegankelijk is), vooralsnog uitsluitend in de bibliotheek in Nijkerk. Helaas kunnen wij nog geen cursussen inplannen.

Heeft u problemen met uw pc, tablet of smartphone, neem dan via e-mail contact op met SeniorWeb Nijkerk. Wij kijken dan op welke manier wij u kunnen helpen.

Stuur een e-mail naar cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl.

• Geef daarin duidelijk aan om wat voor een apparaat het gaat: laptop, desktop, smartphone of tablet, en of het bij smartphone / tablet om een product gaat van Apple, of een ander merk.
  • Geef duidelijk aan wat er niet werkt of waar u problemen mee heeft.
  • Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer en eventueel tijden waarop wij u kunnen bereiken.

Aan de hand van deze gegevens kunnen wij bekijken wie van onze medewerkers u de gewenste hulp kan geven.

U kunt ook kijken of u hulp krijgen bij uw vragen via de landelijke organisatie van SeniorWeb. Daarvoor moet u wel lid zijn (of worden) van SeniorWeb Nederland.

Van harte hopen wij dat de beperkende maatregelen zo snel mogelijk tot het verleden zullen behoren, waarna wij u graag weer zullen helpen tijdens het Digitaal Spreekuur in de bibliotheek van Nijkerk en/of Nijkerkerveen.