GEEN CURSUSSEN i.v.m. CORONAVIRUS

Het coronavirus is helaas nog steeds niet onder controle. Om die reden is het onmogelijk voor het voorjaar van 2021 cursussen in te plannen.
Wel kunnen wij u nog helpen bij vragen en problemen op digitaal gebied tijdens het Digitaal Spreekuur. Helaas wordt dit nog steeds alleen in Nijkerk gehouden. Hiervoor zijn aangepaste regels ingesteld. Klik hier voor meer informatie over dagen en tijden waarop het spreekuur wordt gehouden, en onder welke voorwaarden u met uw vragen en problemen hier kunt komen.

Hou de websites van SeniorWeb Nijkerk en de bibliotheken Nijkerk in de gaten voor actuele informatie.

• Voelt u zich ziek, blijf dan thuis en kom niet naar de Bibliotheek! U kunt anderen besmetten!
  • Had u al een afspraak gemaakt, annuleer die dan zo tijdig mogelijk.
  • Klik hier voor meer informatie over het coronavirus.
  • Wij houden ons aan de RIVM-regels en aan de richtlijnen van de bibliotheek Nijkerk.
  • Denkt u ook aan het zeer dringende advies om in openbare ruimten een mondkapje te dragen?!

Iedereen veel sterkte en een goede gezondheid gewenst.