GESLOTEN i.v.m. CORONAVIRUS

In heel het land worden vergaande maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. SeniorWeb  Nijkerk heeft besloten om in ieder geval tot 6 april 2020 geen cursussen meer te geven.

Inmiddels zijn ook de bibliotheken Gemeente Nijkerk gesloten tot 6 april. Dit betekent dat in ieder geval tot die datum er ook geen Digitaal Spreekuur is in Nijkerk en Nijkerkerveen. Ook het voor donderdag 26 maart geplande Digitaal Café gaat niet door.

Met deze besluiten hopen wij bij te dragen aan het zoveel mogelijk beperken van verdere verspreiding van het Coronavirus.

Heeft u tussentijds vragen voor SeniorWeb Nijkerk, stuur deze dan per e-mail naar cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl, of naar de docent van de cursus waar u, ten tijde van de sluiting, mee bezig was.

Iedereen veel sterkte en een goede gezondheid gewenst.