GESLOTEN i.v.m. CORONAVIRUS

In heel het land zijn vergaande maatregelen van kracht om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Het cursusseizoen, dat normaal loopt t/m eind april, heeft hierdoor een voortijdig einde gevonden.

Inmiddels is een lichte versoepeling van de maatregelen in gang gezet. De Bibliotheken Gemeente Nijkerk zijn inmiddels gedeeltelijk weer open voor het uitlenen van boeken.
Wij zijn blij u te kunnen melden dat met ingang van 8 juni weer een Digitaal Spreekuur kunnen houden – vooralsnog alleen in Nijkerk. Ook hiervoor zijn aangepaste regels ingesteld. Klik hier voor meer informatie over dagen en tijden waarop het spreekuur wordt gehouden, en onder welke voorwaarden u met uw vragen en problemen hier kunt komen.

De verspreiding van het Coronavirus lijkt te verminderen, en ook wij doen er alles aan om dit niet in gevaar te brengen.
Daarnaast houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Heeft u andere vragen voor SeniorWeb Nijkerk, bijvoorbeeld over onze cursussen, stuur deze dan per e-mail naar cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl, of naar de docent van de cursus waar u, ten tijde van de sluiting, mee bezig was.

Iedereen veel sterkte en een goede gezondheid gewenst.