Inschrijven cursussen 2020

Smartphone-, tablet- en computercursussen

Meld u nu aan voor de cursussen die van januari t/m april 2020 gegeven worden.
Kom naar de INSCHRIJFDAGEN die we houden in de BIBLIOTHEEK: Frieswijkstraat 99, Nijkerk
– donderdag 9 januari van 13.00-16.00 uur
– vrijdag 10 januari van 10.00-13.00 uur

Cursussen vinden plaats in groepjes van 4-6 personen, in een tempo dat is afgestemd op de cursisten. Daarbij is het sociale contact van groot belang.
Indien er te weinig aanmeldingen zijn voor een groepscursus, kan deze worden omgezet in een privécursus. Onze cursusadministratie kan u hierover nader informeren.

Een overzicht van ons cursusaanbod vindt u op de pagina Cursussen.
Bent u niet in de gelegenheid naar de inschrijfdagen te komen? U kunt zich ook aanmelden via deze website, of tijdens het Digitaal Spreekuur, iedere  dinsdagmiddag van 13.30-15.00 uur in de bibliotheek.

NB: Heeft u nog een laptop of pc met Windows 7? Vanaf 14 januari 2020 stopt Microsoft de ondersteuning voor dit besturingssysteem en zullen de veiligheidsrisico’s bij gebruik van windows 7 toenemen.
Ziet u er tegenop zelf uw pc om te zetten naar Windows 10? SeniorWeb Nijkerk kan u hierbij helpen. Klik hier voor meer informatie.

Wij heten u van harte welkomen bij onze activiteiten!