Nieuwe cursus: WhatsApp !!

Nieuwe cursus: WhatsApp !!

WhatsApp: Overal contact!

WhatsApp is een populair, gratis programma om met je smartphone berichten, foto’s, video’s of andere gegevens te versturen. Meer dan 1 miljard mensen in meer dan 180 landen gebruiken WhatsApp om in contact te blijven met vrienden en familie, waar en wanneer ze maar willen.

Veel mensen kennen van WhatsApp alleen de basale dingen die je met dit programma kunt doen. Om het volledig naar eigen wens te kunnen instellen, is deze nieuwe cursus een uitkomst! Hierin komt alles aan bod om de ins en outs van WhatsApp onder de knie te krijgen.
De cursus wordt gegeven voor de Apple iPhone (met het iOs-besturingssysteem) en voor Android smartphones.

Aantal lessen, kosten, en cursusdata:

De cursus bestaat uit twee lessen, de kosten bedragen € 30,00 inclusief cursusboek.
De WhatsApp-cursus voor de Apple iPhone met besturingssysteem iOs wordt gegeven op dinsdag 10 en 17 april, van 10.00-11.45 uur.
De cursus voor smartphones met een Android besturingssysteem wordt gegeven op vrijdag 6 en 13 april, van 10.00-11.45 uur.
Indien er voor een cursus te weinig deelnemers zijn (minimum aantal is 4 personen), dan worden de cursussen samengevoegd en gegeven op dinsdag 10 en 17 april.
Uiteraard krijgt elke cursist het lesboek dat hoort bij zijn of haar smartphone.

Meer informatie:

Uitgebreide informatie over deze cursussen vindt u op onze website bij Cursussen.

Aanmelden:

Wilt u meedoen met de WhatsApp-cursus? Meldt u dan zo snel mogelijk aan via het inschrijfformulier op onze website. Vol is vol!