SeniorWeb Nijkerk nu ook in Nijkerkerveen!

Veel mensen weten de weg al te vinden naar het Digitaal Spreekuur van SeniorWeb Nijkerk dat wekelijks wordt gehouden in samenwerking met de Bibliotheek.
Met ingang van 2020 houden wij ook eens in de twee weken (de even weken) een digitaal spreekuur in de bibliotheek in Nijkerkerveen, op donderdagmorgen van 10.00-11.30 uur (Van Noortstraat 36, 3864 EV Nijkerkerveen).

In de afgelopen jaren werden cursussen en andere activiteiten op diverse locaties gegeven. SeniorWeb Nijkerk en de Bibliotheek Gemeente Nijkerk zijn in 2019 tot overeenstemming gekomen om alle activiteiten van SeniorWeb Nijkerk in de bibliotheek te laten plaatsvinden. Met ingang van september 2019 worden tablet-, smartphone- en computercursussen gegeven in een leslokaal op de 1e verdieping van de bibliotheek (lift aanwezig).

Het adres van de bibliotheek: Frieswijkstraat 99, 3861 BK Nijkerk.
Het Digitaal Spreekuur wordt gehouden iedere dinsdag van 13.30-15.00 uur op de begane grond van de bibliotheek.
Ook voor het Digitaal Café dat eens in de twee maanden wordt gehouden kunt u nu terecht in de bibliotheek.