Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Wie zijn wij?

Stichting SeniorWeb Nijkerk is een vrijwilligersorganisatie die deel uitmaakt van de landelijke organisatie SeniorWeb. Momenteel werken wij met dertien vrijwilligers.
Sinds 1998 organiseren wij cursussen over computer- en internetgebruik, zowel voor beginners als voor iets gevorderde computergebruikers. Tegenwoordig gaat het steeds meer om tablet-/iPad- en smartphone-/iPhone-cursussen.
Wij geven privé- en groepscursussen (groepjes van 4-6 personen), die worden gegeven in een tempo dat is afgestemd op de cursisten. Daarbij is het sociale contact van groot belang.

Wij zoeken vrijwilligers!

Hebt u een redelijke kennis van het werken met tablets en smartphones (Android en/of iOs), computers/laptops werkend onder Windows, Chrome of iOs (Apple)? Hebt u geduld, gaat u graag met mensen om en vindt u het leuk om uw kennis aan anderen over te dragen?
Meld u dan aan bij SeniorWeb Nijkerk! Bij ons vindt u divers, dankbaar, belangrijk én leuk vrijwilligerswerk. Als docent en/of assistent kunt u tijdens onze groeps- of privécursussen uw kennis overdragen en mensen helpen over een digitale drempel heen te stappen.
Daarnaast kunt u assisteren bij het Digitaal Spreekuur, dat twee keer per week wordt gehouden in de bibliotheek in Nijkerk. Dit spreekuur is voor iedereen die vragen heeft over het gebruik van tablet, smartphone, computer, laptop, apps, DigiD, enzovoort.

Is dit iets voor u?

Spreken doelstelling en werkzaamheden u aan en beschikt u over de vaardigheden die voor onze vrijwilligers gewenst zijn? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@seniorwebnijkerk.nl
Meer informatie over cursusaanbod en werkzaamheden van onze stichting vind u op onze website.

Toegankelijkheid