Windows 7 stopt!

Vanaf 14 januari 2020 stopt Microsoft de ondersteuning voor Windows 7. Na die datum zullen de veiligheidsrisico’s bij gebruik van Windows 7 toenemen. Daarom is het verstandig om nog vóór 14 januari gratis over te stappen naar het nieuwe besturingssysteem Windows 10.

Heeft u een laptop of pc met Windows 7 en ziet u er tegenop deze zelf over te zetten naar Windows 10? SeniorWeb Nijkerk helpt u hier graag bij.
Gemiddeld zijn we hier drie uur mee bezig. Voor deze service betaalt u slechts € 35,00. Ons werk bestaat uitsluitend uit het upgraden naar Windows 10; daarna geven wij u uitleg hoe u in het vervolg uw laptop / desktop opstart en afsluit.
Heeft u een desktop (een ‘gewone’ computer met los beeldscherm)? Daarvoor kunnen we bij u aan huis komen. Woont u in Nijkerk, dan zijn hieraan geen extra kosten verbonden. Woont u net buiten Nijkerk, dan rekenen we € 5,00 extra (totaal dus € 40,00).

Wilt u gebruik maken van deze service, stuur dan uiterlijk eind november 2019 een e-mail naar cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl met uw naam en volledige adresgegevens. Geef hierbij ook aan of het om een laptop of een desktop gaat.
Ook kunt u zich voor deze service aanmelden (eveneens vóór eind november 2019!) tijdens het Digitale Spreekuur, dat iedere dinsdagmiddag in de bibliotheek Nijkerk wordt gehouden van 13.30-15.00 uur
Eind oktober maken we de eerste planning voor degenen die zich dan hebben aangemeld, wanneer u uw laptop bij ons kunt brengen, of we maken een afspraak wanneer we bij u thuis kunnen komen als het een desktop betreft.

LET OP: Heeft u de informatie over deze service ontvangen via onze NIEUWSBRIEF, reageer dan  niet op de nieuwsbrief met ‘beantwoorden’, maar mail naar het bovenstaande adres (cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl). Reacties op de nieuwsbrief worden niet gelezen!

P.S.: Wilt u na de overstap in een paar lessen de geheimen van Windows 10 leren doorgronden? Kijk dan bij ons cursusaanbod of de Overstapcursus Windows 10 iets voor u is en meld u aan!