Windows 7 stopt!

Vanaf 14 januari 2020 is Microsoft gestopt met de ondersteuning voor Windows 7. De veiligheidsrisico’s nemen behoorlijk toe bij gebruik van Windows 7. Daarom is het verstandig om alsnog zo snel mogelijk over te stappen naar het nieuwe besturingssysteem Windows 10.

Heeft u een laptop of pc met Windows 7 en ziet u er tegenop deze zelf over te zetten naar Windows 10? SeniorWeb Nijkerk helpt u hier graag bij.
Gemiddeld zijn we hier drie uur mee bezig. Voor deze service betaalt u slechts € 35,00. Ons werk bestaat uitsluitend uit het upgraden naar Windows 10; daarna geven wij u uitleg hoe u in het vervolg uw laptop / desktop opstart en afsluit.
Heeft u een desktop (een ‘gewone’ computer met los beeldscherm)? Daarvoor kunnen we bij u aan huis komen. Woont u in Nijkerk, dan zijn hieraan geen extra kosten verbonden. Woont u net buiten Nijkerk, dan rekenen we € 5,00 extra (totaal dus € 40,00).

Wilt u gebruik maken van deze service, stuur dan een e-mail naar cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl met uw naam en volledige adresgegevens. Geef hierbij ook aan of het om een laptop of een desktop gaat.
Ook kunt u zich voor deze service aanmelden tijdens het Digitale Spreekuur, dat iedere dinsdagmiddag in de bibliotheek Nijkerk wordt gehouden van 13.30-15.00 uur
U krijgt van ons bericht wanneer u uw laptop bij ons kunt brengen, of we maken een afspraak wanneer we bij u thuis kunnen komen als het een desktop betreft.

LET OP: Heeft u de informatie over deze service ontvangen via onze NIEUWSBRIEF, reageer dan  niet op de nieuwsbrief met ‘beantwoorden’, maar mail naar het bovenstaande adres (cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl). Reacties op de nieuwsbrief worden niet gelezen!

P.S.: Wilt u na de overstap in een paar lessen de geheimen van Windows 10 leren doorgronden? Kijk dan bij ons cursusaanbod of de Overstapcursus Windows 10 iets voor u is en meld u aan!