Zomersluiting

Het cursusseizoen januari – april ligt al weer achter ons, maar in de loop van september 2018 gaan wij met hernieuwd enthousiasme van start.

Tot die tijd werken wij als altijd aan het verbeteren en uitbreiden van ons aanbod aan cursussen en workshops. In die periode is het cursuslokaal gesloten. Heeft u tussentijds hulp nodig? Kom dan naar het Digitaal spreekuur in de bibliotheek; wekelijks op dinsdagmiddag van 13.30-15.00 uur. Daar kunt u met uw vragen terecht bij medewerkers van SeniorWeb Nijkerk en/of van de bibliotheek.

Maar ook op andere manieren kunnen wij u tijdens de zomersluiting helpen. U kunt uw vragen stellen via het contactformulier op onze website. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.
Heeft u problemen met uw computer of tablet? Tijdens onze zomersluiting kunt u (bijvoorbeeld voor hulp aan huis) ook contact opnemen met de landelijke organisatie van SeniorWeb. Voor meer informatie hierover kunt u tijdens kantooruren bellen met 030-276 99 65, of kijk op hun website.

Op onze website vindt u steeds de nieuwste informatie over ons cursusaanbod, en via de site kunt u alvast inschrijven, zodat u op de wachtlijst wordt geplaatst. Zodra we meer kunnen zeggen over de inroostering van cursisten, nemen we contact met u op.

Nu alvast inschrijven voor een of meer van onze cursussen?
Dit kan via deze website, en/of tijdens het Digitaal spreekuur op dinsdagmiddag in de bibliotheek. En natuurlijk ook tijdens de inschrijfdagen die wij in augustus organiseren:
woensdag 29 en donderdag 30 augustus, van 13.00-16.00 uur.

Wilt u een geheugensteuntje ontvangen over de Inschrijfdagen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief van SeniorWeb Nijkerk en u krijgt tijdig bericht over data en tijden van de inschrijfdagen.

Wij wensen u een plezierige zomer toe en hopen u in het nieuwe seizoen weer bij een of meer van onze cursussen te ontmoeten.