Inschrijfformulier

Inschrijven voor onze cursussen kan via onderstaand formulier. Wanneer u uw e-mailadres hebt ingevuld en het formulier correct is ingevuld, ontvangt u op het door u ingevulde e-mailadres direct een bevestiging van de door u ingevulde gegevens. Bewaar deze bevestiging.

Helaas zijn wij genoodzaakt om bij inschrijving een aanbetaling te vragen van € 10,00 per cursus.
Na ontvangst van uw aanbetaling wordt uw aanmelding omgezet in definitieve inschrijving. Het aanbetaalde bedrag wordt in mindering gebracht op de kosten van de cursus.
Informatie over de wijze van betaling vindt u in de hierboven genoemde bevestiging en bij de informatie over cursussen op deze website, onder het kopje ‘Duur van de cursus / kosten’ enz.

Als u geen e-mailadres heeft, of u wilt het formulier liever met de pen invullen, klik dan hier om een inschrijfformulier te downloaden en af te drukken. Lever het ingevulde formulier in op het aangegeven adres.

Het inschrijfformulier kunt u ook op dinsdagmiddag tussen 13.30-15.00 uur (tijdens het Digitaal spreekuur) in de bibliotheek in Nijkerk ophalen, invullen en inleveren.

Heeft u nog vragen over het cursusprogramma, dan kunt u die stellen via het contactformulier op deze website, of u kunt telefonisch contact opnemen via nummer 085 201 73 51, op werkdagen tussen 10.00-16.00 uur.
Klik hier voor een overzicht van de ingedeelde cursussen voorjaar 2019.