Inschrijfformulier

Inschrijven voor onze cursussen kan via onderstaand formulier.

Helaas zijn wij genoodzaakt om bij inschrijving een aanbetaling te vragen van € 10,00 per cursus.
Na ontvangst van uw aanbetaling wordt uw aanmelding omgezet in definitieve inschrijving. Het aanbetaalde bedrag wordt in mindering gebracht op de kosten van de cursus.
Informatie over de wijze van betaling vindt u in de bevestiging van uw inschrijving.

Door wijzigingen in het systeem van formulieren-maken is het op het ogenblik noodzakelijk dat u twee keer een e-mailadres invult. Bovendien staat bovenin het formulier ons eigen e-mailadres met de mogelijkheid voor het aanklikken van ‘Ander account’. Hier hoeft u niets mee te doen!
Onze excuses voor dit ongemak!
Als u geen e-mailadres heeft dan kunt u het volgende e-mailadres invullen: cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl. Dan krijgt u de bevestiging per post.

U kunt ook inschrijven tijdens het Digitaal Spreekuur, iedere week op dinsdagmiddag van 13.30-15.00 uur in de bibliotheek in Nijkerk.

Onze cursussen worden gegeven in groepjes van 4-6 personen. Het is ook mogelijk u aan te melden voor een privé-cursus. De kosten hiervan bedragen € 10,00 per uur, exclusief lesmateriaal. Wilt u liever een privé-cursus volgen, geeft dit dan aan bij de opmerkingen op het inschrijfformulier. De cursusadministratie neemt dan contact met u op.

Heeft u nog vragen over het cursusprogramma, dan kunt u die stellen via de pagina contact op deze website, of u kunt telefonisch contact opnemen via nummer 033 245 12 66, op werkdagen tussen 10.00-16.00 uur.

Toegankelijkheid