Digitaal spreekuur

Het vragenuur op dinsdagmiddag gaat allang niet meer alleen over de iPad of andere tablets. Er komen allerlei onderwerpen aan bod, zoals installatie van programma’s en apps, handige of leuke software, tips en trucs binnen diverse programma’s, veiligheid, e-books, e-readers enzovoort.
Iedere dinsdag van 13.30-15.00 uur kunt u hiervoor terecht bij het DIGITAAL SPREEKUUR in het Leescafé van de Bibliotheek, Frieswijkstraat 99, 3861 BK Nijkerk, of (vanaf 23 januari 2020) om de week op donderdagmorgen van 10.00-11.30 uur in de bibliotheek in Nijkerkerveen, gebouw ‘t Veense hart, Van Noortstraat 36, 3864 EV
Het Digitaal spreekuur is geen cursus. Iedereen kan gewoon aanschuiven en onder deskundige begeleiding van medewerkers van SeniorWeb Nijkerk en van de bibliotheek nieuwe dingen ontdekken. Dit alles onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.
Klik hier voor meer informatie over het Digitaal spreekuur.

Het Digitaal spreekuur wordt georganiseerd in samenwerking met de Bibliotheek Nijkerk.

Wijzigingen voorbehouden.