Digitaal spreekuur tijdelijk vervallen!

Helaas gaan we opnieuw gebukt onder strenge maatregelen die genomen zijn om verspreiding van het coronovirus te voorkomen.

Met ingang van 18 december kunnen wij daardoor helaas geen Digitaal Spreekuur meer houden.

Heeft u problemen met uw pc, tablet of smartphone, neem dan via e-mail contact op met SeniorWeb Nijkerk. Wij kijken dan op welke manier wij u kunnen helpen.

Stuur een e-mail naar cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl.

• Geef daarin duidelijk aan om wat voor een apparaat het gaat: laptop, desktop, smartphone of tablet, en of het bij smartphone / tablet om een product gaat van Apple, of een ander merk.
  • Geef duidelijk aan wat er niet werkt of waar u problemen mee heeft.
  • Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer en eventueel tijden waarop wij u kunnen bereiken.

Aan de hand van deze gegevens kunnen wij bekijken op welke manier wij  de gewenste hulp kunnengeven.

U kunt ook kijken of u hulp krijgen bij uw vragen via de landelijke organisatie van SeniorWeb. Daarvoor moet u wel lid zijn (of worden) van SeniorWeb Nederland.

Van harte hopen wij dat de beperkende maatregelen zoals aangekondigd inderdaad rond half januari 2022 vervallen, zodat wij op dinsdag 18 januari 2022 weer kunnen starten met het Digitaal Spreekuur in de bibliotheek van Nijkerk, van 13.30-15.00 uur (met ingang van 2022 hanteren wij gewijzigde tijden!).

Blijf gezond!

Wijzigingen voorbehouden.