Digitaal spreekuur

Digitaal spreekuur

Onderstaande informatie heeft betrekking op het reguliere Digitaal Spreekuur. In de afgelopen maanden hebben wij geen spreekuur kunnen houden in verband met het coronavirus. Met ingang van 8 juni 2020 gaan wij van start met het Digitaal Spreekuur in aangepaste vorm. Klik hier voor meer informatie.

 

Het vragenuur op dinsdagmiddag gaat allang niet meer alleen over de iPad of andere tablets. Er komen allerlei onderwerpen aan bod, zoals installatie van programma’s en apps, handige of leuke software, tips en trucs binnen diverse programma’s, veiligheid, e-books, e-readers enzovoort.
Iedere dinsdag van 13.30-15.00 uur kunt u hiervoor terecht bij het DIGITAAL SPREEKUUR in het Leescafé van de Bibliotheek, Frieswijkstraat 99, 3861 BK Nijkerk, of (vanaf 23 januari 2020) om de week op donderdagmorgen van 10.00-11.30 uur in de bibliotheek in Nijkerkerveen, gebouw ‘t Veense hart, Van Noortstraat 36, 3864 EV
Het Digitaal spreekuur is geen cursus. Iedereen kan gewoon aanschuiven en onder deskundige begeleiding van medewerkers van SeniorWeb Nijkerk en van de bibliotheek nieuwe dingen ontdekken. Dit alles onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.
Klik hier voor meer informatie over het Digitaal spreekuur. 

Het Digitaal spreekuur wordt georganiseerd in samenwerking met de Bibliotheek Nijkerk.

Klik hier voor een overzicht van de data waarop het spreekuur wordt gehouden.

Wijzigingen voorbehouden.