Digitaal spreekuur

Nu de maatregelen omtrent voorkoming van verspreiding van het coronavirus steeds verder versoepeld worden, kunnen wij ook ons reguliere Digitaal Spreekuur weer opstarten!
Met ingang van 5 oktober 2021 bent u weer van harte welkom in de bibliotheek (met inachtneming van de geldende regels).

Tijdens het vragenuur op dinsdagmiddag komen allerlei onderwerpen aan bod op digitaal gebied. Daarbij gaat het niet alleen om computers/laptops, maar steeds meer om iPad en andere tablets, iPhone en andere smartphones. Of het nu gaat over installatie van programma’s en apps, handige of leuke software, tips en trucs binnen diverse programma’s, veiligheid, e-books, e-readers: u kunt met uw vragen bij ons terecht! En hebben we het antwoord niet direct paraat, dan zoeken wij een poosje voor u verder en komen op uw vraag terug.
Belangrijke vraag op dit moment: hoe krijg ik zo’n QR-code op mijn smartphone…. Ook daar kunnen wij u bij helpen!

Iedere dinsdag van 13.00-14.30 uur kunt u met uw vragen terecht bij het DIGITAAL SPREEKUUR in het Leescafé van de Bibliotheek, Frieswijkstraat 99, 3861 BK Nijkerk

Het Digitaal spreekuur is geen cursus. Iedereen kan gewoon aanschuiven en onder deskundige begeleiding van medewerkers van SeniorWeb Nijkerk en van de bibliotheek nieuwe dingen ontdekken. Dit alles onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.
Klik hier voor meer informatie over het Digitaal spreekuur.

Het Digitaal spreekuur wordt georganiseerd in samenwerking met de Bibliotheek Nijkerk.

Wijzigingen voorbehouden.