Starten met de iPhone

Starten met de iPhone

Besturingssysteem iOS 11

Vroeger diende een mobiele telefoon vrijwel uitsluitend om te bellen of gebeld te worden. Hooguit werd er soms een sms’je mee verstuurd. De huidige mobiele telefoons hebben zelfs een andere naam gekregen: we spreken nu over een ‘smartphone’, simpel gezegd: een slimme telefoon. En zweer je bij Apple, dan heet het een iPhone.

Het lijkt een ingewikkeld apparaat en familie of vrienden hebben vaak de neiging om alles even heel snel voor te doen. Zijn ze weg, dan vraag je je af: hoe deden ze dat nou allemaal?!

In deze cursus komt alles aan bod om de basis van de Apple iPhone onder de knie te krijgen: de basisfuncties van de bediening (slepen, vegen, tikken, instellingen aanpassen), berichten versturen, bellen, e-mailen, surfen op het internet en apps gebruiken. Aan de hand van een praktisch cursusboek helpen wij u op weg.

NB: Voorwaarde voor deelname aan deze cursus is dat u werkt op uw eigen Apple iPhone met besturingssysteem iOS 11.

Aantal lessen:
3 x 1¾ uur, inclusief koffie-/theepauze

Kosten:
€ 40,00, inclusief cursusboek

Inschrijven:
Bij voorkeur via deze website (Inschrijven). Daar vindt u ook aanvullende informatie over mogelijkheden voor inschrijven.

Wat leert u tijdens deze cursus:

  • Basisbediening
  • Basisinstellingen
  • Bellen en sms’en
  • E-mailmogelijkheden
  • Surfen op het internet met Safari
  • Downloaden van apps en werken met de App Store
  • Beveiliging van de iPhone

Aanvullende informatie:
Om deze cursus te kunnen volgen heeft u een iPhone 5S of nieuwer nodig, met het besturingssysteem iOS 11. Dit besturingssysteem is geschikt voor de iPhone 5s, 6, 6plus, 6s, 6s plus, SE, 7, 7 plus, 8, 8plus en X.

Heeft u een smartphone met Android besturing? Volg dan onze cursus voor de Samsung Galaxy S6. Kijk bij Cursussen voor meer informatie.

Toegankelijkheid