Cursussen

Welke cursus wilt u volgen?

De meeste mensen die met Windows werken, zijn inmiddels overgestapt op het besturingssysteem Windows 10. Ook wij hebben een keuze moeten maken, en geven onze Windows-cursussen uitsluitend nog onder dit nieuwste besturingssysteem.
Heeft u nog geen ervaring met het gebruik van een computer of tablet, dan is het in uw eigen belang om te starten met een cursus voor beginners. Klik op een icoon of op de naam van de cursus voor meer informatie.

Kader_Windows10  Kader_W10-tegels  Kader_W10-start-met-foto  mappen-orden  Kader_WLM

WINDOWS VOOR BEGINNERS

OVERSTAPCURSUS WINDOWS 10

MEER MET WINDOWS

BESTANDSBEHEER: WERKEN MET BESTANDEN EN MAPPEN

MAILEN MET GMAIL

Steeds meer mensen maken gebruik van een tablet. Heeft u ook een tablet, maar weet u nog niet zo goed wat u er allemaal mee kunt doen? Volg dan een van onderstaande cursussen. *)

ipad_1  meer_iPad  Kader_android

STARTEN MET DE iPAD

MEER DOEN MET DE iPAD

OPFRISCURSUS iPAD

AAN DE SLAG MET EEN ANDROID TABLET

*) Weet u niet of u een tablet heeft met iOs of Android besturingssysteem, kom dan met uw tablet naar ons Digitaal spreekuur, elke dinsdag van 13.30-15.00 uur in de bibliotheek Nijkerk.

De mogelijkheden van de huidige mobiele telefoons zijn zo groot, dat we ze zelfs ‘smartphones’ noemen. Wilt u leren wat u allemaal met uw iPhone of Android smartphone kunt doen? Volg dan een van onze smartphone cursussen. *)
Met uw smartphone heeft u via Social Media de wereld onder handbereik. De WhatsApp-cursus is ideaal om snel uw weg te vinden!

STARTEN MET DE iPHONE (iOS 11)

STARTEN MET DE SAMSUNG GALAXY S6 (Android 7.0)

AAN DE SLAG MET WHATSAPP

*) Weet u niet of u een smartphone heeft met iOs of Android besturingssysteem, kom dan met uw smartphone naar ons Digitaal spreekuur, elke dinsdag van 13.30-15.00 uur in de bibliotheek Nijkerk.

Voor iets gevorderde computergebruikers zijn onderstaande cursussen een aanrader.

fotoboek1  Kader_creatief

INTERNETBANKIEREN (Rabo)

FOTOBEWERKING VOOR BEGINNERS

FOTOBOEK MAKEN

CREATIEF MET DIGITALE FOTO’S

Wilt u meer doen met tekstverwerken, met spreadsheets, of wilt u een diapresentatie kunnen maken? Ook hiervoor hebben wij cursussen in ons programma opgenomen. Wij werken met Microsoft Office 2013, maar over het algemeen kunt u deze cursussen ook volgen indien u Office 2016, 2010 of 2007 heeft.

Kader_Word-2010  Kader_excel-2010  Kader_Powerpoint-2010

MS Office WORD 2016-2013